Köszönőlevelek

( a teljesség igénye nélkül)

 Varga Ágnes

” Séta: nagyon szupi!!!!!!!!!!!!! olyan ügyes. Bár néha ha nem figyelek törne előre, de egyébként ég és föld a különbség, amióta itt voltál.

Játék:  Jól működik, csak most már vmi újat kell kitalálni, ugyanis hamar rájön, hogy mikor kapja meg a játékot. Az ugatás is mérséklődött, viszont még nem volt túl sok alkalmunk gyakorolni, de szépen halad Zizi. A sétának örülök a legjobban. Most már sokkal szebben sétál. Nagyon oda kell viszont figyelnem, mert ugye próbálkozik előre szaladni,de ha megállok, egyből visszamegy hátra. Nagyon tudja, hol a helye. Nagyon köszönöm a segítséget. Még sokat kell fejlődni,de úgy érzem jó úton haladunk.”

Sebők Szilvia

“Szeretném megköszönni a segítséget, amit adtál, hogy az én Mazsolám és én ismét boldogan és kiegyensúlyozottan élhessünk egymással! Amikor bejöttél a lakásba és elkezdtél foglalkozni Mazsival, az volt a benyomásom, mintha Cesar Millan női alteregoja lennél. A tanácsok és a tippek, amiket adtál, egytől-egyig beváltak és hasznosak voltak. Bárki bármit mond, igenis megéri hamarabb kelni és minőségi időt eltölteni a kutyánkkal, busásan megtérül mindkettőnknek (!) a befektetett energia. Nem telt el másfél hét és Mazsi már nem szaladt el, nem húzott a pórázon, és a mikor már a második szomszéd mondta, hogy már nem ugat a kutyus, azt gondoltam, hogy ennél szebb karácsonyi ajándékot nem is kaphattam volna!!! Mazsi megint az a kiegyensúlyozott, boldog és szófogadó kincs lett, mint azelőtt volt. Úgyhogy köszönjük szépen, hogy segítettél ismét harmonikussá tenni a kapcsolatunkat! Szilvi és Mazsola”

Mihály Andrea

/részlet a köszönőleveléből/

“Tegnap, amikor hívtam, hogy gyere Pindi megyünk futni egyből

előjött, futott a kapuhoz és várta a pórázt. Futás közben se kutya se macska nem zavarta.

Tényleg nincs vele gond azóta, hogy itt voltál. Anna is mondta, hogy mikor a múlthéten áthívta  az osztálytársát akkor sem ugrált, nyugodtan be tudtak tőle menni.
Hihetetlen, hogy mennyivel másabb lett, milyen engedelmes, jó kutya lett belőle!

Még egyszer köszönjük! “

Bartha Gábor és családja

Naivan vásároltunk a feleségemmel a gyerekeknek egy kölyökkutyát, a kicsik nyúzták egy pár napig, majd minden séta és foglalkozás ránk maradt! A kedves kis kutyából csak hamar rémes kutya vált, szétrágott mindent, sose hagyott minket nyugton. Azt hittük egy éves korára ebből kinő, de nem! Meg szeretnénk köszönni, hogy egyetlen találkozás alkalmával ilyen gyökeresen meg tudta változtatni a családi helyzetet, a kutya viselkedését! Hálásak vagyunk, hogy a szennyes a fürdőszobában marad, nem hordja már ki a Dezső, a tacskó, hogy ugrálásával nem löki már fel a gyerekeket, hogy végre öröm, nem pedig rémálom haza térni! Persze mi is sokkal többet törődünk azóta vele, az előírtaknak megfelelően, de ez már nem áldozat, inkább áldás számunkra. Köszönjük és további jó munkát a többi, Dezsőhöz hasonló kutyához.

Barbi és Szofi

Amióta itt voltál rengeteget változott a kutya. Most már nagyon szeretünk sétálni, de leginkább nem pórázon. Visszük minden este fél-1 órát futni a töltésre és nagyon élvezi. Magától bemegy a szállító dobozba este és várja, hogy induljunk. Teljesen szobatiszta lett kb 2 havonta van egy kis baleset, az okát nem tudom (bekakil). Rágcsálásról teljesen leszokott Szofi.

Móni és az agarak

…a kölykök felnevelésénél jöttek jól a tanácsaid, csupa pozitív visszajelzést kapok az új gazdiktól, nagyon kiegyensúlyozott, jól szocializált kutyát kaptak, akivel öröm együtt élni 🙂

Anita és Bibi

Mostanra Bibi egy végtelenül ragaszkodó,
jól szocializált kutya lett! Most 3 hétig szabadságon voltunk, ebből 2
hétig a Balatonon, mindenhová vittük magunkkal, ahová csak lehetett
(pl. bivalyrezervátum, rokonok, biciklitúra, stb), semmi gond nem volt
vele. Ezen kívül többször előfordult, hogy ott kellett hagyni a kutyát
a szállodai szobában több órára vagy egy fél napra, amikor fürdőbe
vagy strandra mentünk. Ilyenkor semmi rosszat nem csinált, nem rágott
meg semmit, és a szomszédok sem panaszkodtak rá, sőt, a recepciós
egyszer azt mondta, észre sem lehet venni, hogy itt van. 🙂 Úgy tűnt,
egész végig aludt (meleg volt a helye).

A mutatványokkal olyan szintre jutott, hogy szinte cirkuszban léphetne
fel, kb. 15 féle trükköt tud, és mindig nagy nevetést vált ki a
barátokból, családtagokból.  Csak azért nem tud több félét, mert már
mi magunk kezdtük összekeverni a különféle jeleket és parancsokat… Ő
imádja ezeket gyakorolni. Ezen kívül is megért egy csomó szót,
gesztust, nagyon értelmes!

Nagyon köszönjük a segítségedet, nélküled nem tartanánk itt!

 

Vass Marcsi és a pincsik


Nagyon köszönöm a segítségét,nagyon hálás vagyok önnek!
Mindent úgy csináltam,ahogy tanácsolta,és ma eredményre jutottunk!
Újra együtt van a két kutyám,már játszottak is egy nagyot!
Nagyon boldog vagyok,véget értek a szomorú nyomasztó napok!
Most megfogadtam,hogy tovább tanulmányozom a kutyák gondolkodását és viselkedését,mert most rájöttem,hogy attól még hogy kutyatartó vagyok,egyáltalán nem ismerem az ő világukat!
Mégegyszer örök hálám önnek!
 
Aki Mónika és a bichon
Nagyon sokat segített! Nagyon szépen köszönöm, ha lenne még valami akkor tudom  most már kihez forduljak:) Ezer köszönet:)

 

4 hozzászólás

 1. Csilla szerint:

  Tisztelt Yvette!
  Nagyon sok könyvet olvastam kutyák viselkedéséről, neveléséről, kutyasuliban is jártunk de mindig tanulok valami újat. Ez most sem volt másként! Most értem fejben arra a szintre, hogy minden kutya hibázhat, a jól nevelt és a neveletlen is. Nekem mindig az vetette vissza az önbizalmam hogy amikor már azt gondoltam hogy megoldottam egy problémát újra előbukkant és mindig elszomorodtam hogy megint elrontottam valamit. Hiába olvastam már többször vagy hallottam már megannyiszor mégse maradt meg a tudatomban. Akkor villant ez elő bennem amikor írta hogy nem robot kutyát nevel, amikor leírta Önnek is vannak mai napig olyan pillanatok amikor valamit kihagy például a marad vezényszót póráz lecsatolás előtt stb Valahogy most döbbentem rá hogy amikor én is így járok igazából nincs olyan hatalmas probléma. Valamint most döbbentem rá az egyik aggodalmamra a könyv olvasása során hogy mi tart vissza hogy nyugodt szívvel elengedjem Jennát a parkban, amiben a szájkosár tökéletes segítség. Igazából az orrom előtt volt a megoldás de annyira görcsöltem rajta hogy eszembe se jutott. Nagyon élveztem a könyvét!! Bűntudatom volt amiért szülés követően elhanyagoltam a négylábú társam, izgultam is hogy ennyi idő elteltével hogyan fog viselkedni séta közben, plusz még a babakocsival is birkózni.. sokáig óckodtam tőle,de aztán belevetettem magam… és hatalmas meglepetés ért, mert a kezdeti nehézség ellenére nagyon szépen zárult a sétánk. Köszönöm hogy megírta a könyvét és ezzel növelte a tudásom, a kitartásom, és az önbizalmam!
  Üdvözlettel Csilla

 2. Szabó Dóra Fanni szerint:

  Kedves Yvette!
  Nagyon szeretnénk megköszönni a segítséget amit nyújtottál nekünk, a csöppnyi kiskutyusunkkal, Bojszival kapcsolatban. Kezdő kutyásként nagyon sokat segített, hogy leckét adtál nekünk. Most 3 és fél hónaposan , úgy tűnik csodakiskutyánk van. Imád tanulni! Szívja magába a “tananyagot”! Már tudunk: ülni, feküdni, maradni, pacsit adni, pitizni, a pocakot mutatni, fekve átfordulni(hemperegni), pörögni(állva a saját tengely körül), szégyellni magunkat, kúszni, ugrani a “hopp” szóra, helyremenni. A behívás is nagyon jól működik! Bár még szobatiszták nem vagyunk, és az utcán talált étkeket is megpróbáljuk felenni, de nem várok lehetetlent tőle, így is gyorsabban tanul, mint bármikor számítottam volna rá. Talán még terápiás kutya is válik Bojsziból. Köszönjük a tanácsaidat és segítségedet, azt hiszem túl jó foglalkozást tartottál, így nem számíthatsz arra, hogy sokszor keresni fogunk :DDD. Sok szerencsét és egészséget kívánunk neked! Márk, Dóri és Bojszi Szegedről

  • Putnik-Mayer Yvette szerint:

   Ez a cél, én megmutatom, a gazdi és a kutyus megtanulja, véghez viszi! Nagyon örülök, hálás vagyok a visszajelzésnek és, hogy ilyen ügyesen haladtok. Jövő márciusban is lesz Kutyafuttában Nap az újszegedi ligetben, ahol az ügyességi verseny egyik résztvevőjeként számítok rátok is! Aki ilyen jól halad, nem állhat meg! Csodálatos kutyás napokat kívánok és még egyszer köszönöm!

 3. Sebők Szilvi szerint:

  Drága Yvette!

  Szeretném megköszönni a segítséget, amit adtál, hogy az én Mazsolám és én ismét boldogan és kiegyensúlyozottan élhessünk egymással! Amikor bejöttél a lakásba és elkezdtél foglalkozni Mazsival, az volt a benyomásom, mintha Cesar Millan női alteregoja lennél. A tanácsok és a tippek, amiket adtál, egytől-egyig beváltak és hasznosak voltak. Bárki bármit mond, igenis megéri hamarabb kelni és minőségi időt eltölteni a kutíyánkkal, busásan megtérül mindkettőnknek (!) a befektetett energia. Nem telt el másfél hét és Mazsi már nem szaladt el, nem húzott a pórázon, és a mikor már a második szomszéd mondta, hogy már nem ugat a kutyus, azt gondoltam, hogy ennél szebb karácsonyi ajándékot nem is kaphattam volna!!! Mazsi megint az a kiegyensúlyozott, boldog és szófogadó kincs lett, mint azelőtt volt. Úgyhogy köszönjük szépen, hogy segítettél ismét harmonikussá tenni a kapcsolatunkat! Szilvi és Mazsola

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük