Játék

JÁTÉK

Íme a kutyák abban a ruhában, amit a gazdi varrt nekik, szavazni rájuk április 18.-án, szombaton tudtok, az újszegedi Erzsébet ligetben, a IV. Kutyafuttában Napon! Részletek a képek alatt!

A képre kattintva megnézheted nagyobban is a fotót, illetve a beöltözött kutyát, és a gazdi remekművét!

1. Szaffi, akinek farsangi jelmezét tervezte és varrta, Pamuki Zsanett

 

2. Johnny, akinek ruháját tervezte és varrta, Móri Nikolett
2. Johnny, akinek ruháját tervezte és varrta, Móri Nikolett

 Legyél Te a következő játékos!!!!!

Részletek itt olvashatóak a versenyről:

Egyre több gazdi ragadd tűt és cérnát, hogy megvarrja négylábú  kedvencének azt a kis ruhát, amiben télen nem fázik, ráadásul trendin is néz ki. Küldj egy képet kutyusodról, miközben épp az általad elkészített ruhában pózol, és játssz velünk, hogy értékes ajándékokkal gazdagodjon legjobb barátod és Te magad is.

A beöltöztetett kedvencekről a fotókat 2015.03.02 és 2015.04.10 között várjuk a jatek@kutyafuttaban.hu e-mail címre.

A képek felkerülnek a www.kutyafuttaban.hu honlapjára, így megnézheted a divatos riválisokat, játékos kedvű gazdik kedvenceit, ötleteit is.

Az elküldött képeket kinyomtatva a IV. Kutyafuttában Napon, 2015. április 18.-án (esőnap április 25.-e) kihelyezzük egy nagy táblára, az újszegedi ligetben lévő színpad mellett. Mindegyik fotót sorszámmal látjuk el, szavazni rájuk a helyszínen lehet! Egy ember, egy fotóra szavazhat, a Kutyafuttában Nap szervezői sátránál. A rendezvény végén összesítünk, és a legtöbb szavazatot begyűjtő fotót kihirdetjük, hogy átadhassuk a kreatív szabómesternek és kedvencének a több tízezer forint értékű nyereményt.

Varrj, fotózz és küldd el nekünk kedvenced abban a cuki ruhában, amit te terveztél és varrtál neki! Szavazás a Kutyafuttában Napon, személyesen, eredményhirdetés április 18.-án 16 óra körül, a programok végén!

IV.Kutyafuttában Nap-2015.04.18 (esőnap, 04.25), újszegedi Erzsébet liget

Burcher's Pet Care inCero Forrás Hotel kisallatfarm.hu Szeged Városkép Kft. Tappancs Állatvédő Alapítvány Napfényfürdő Aquaplis Szeged

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük