Eb-Társkereső

Mielőtt társat keresnél kedvencednek, gondold át, kérlek!

Kis kutyákat kedvencedtől csak és kizárólag akkor akarj, ha az akár 7-10 kölyöknek már most tudod kik lesznek a gazdái! Amerikában már bevált módszer, hogy még az első tüzelés előtt, a legoptimálisabb esetben 6-8 hónapos korában ivartalanítják a kutyát. Ilyen fiatalon ugyanis egy nap alatt is regenerálódhat a kutyus szervezete! Az ivartalanítás a legemberibb megoldás, ha nem szeretnénk még több kóbor kutyát, akik az utcákon éheznek és az országutakon végzik!

Ha felelősségteljesen mégis fedeztetni szeretnéd kedvenced, a hozzászólásokban jelezd milyen fajta, korú kutyát keresel, melyik megyében, településen éltek és teremts kapcsolatot gazdájával! Sok sikert! A kis kutyákról küldhetsz képet erre az e-mail címre: kapcsolat@kutyafuttaban.hu

Keresd fel, az @ebtarkereso fb oldalát is!

1703 hozzászólás

 1. Fekete József szerint:

  Üdv ! Fajtiszta , törzskönyvezett kiváló vérvonallal rendelkező Bichon Havanese 4 éves kan kiskutyánknak(fekete-fehér színű) párt keresünk , a születendő álomból csak 1 kisfiú kutyát szeretnénk ! Csak komoly érdeklődők jelentkezését várjuk , igényes szép fotók esetleg videók csatolásával. Szeretnénk ha a kislány felmutatható törzskönyvel rendelkezne. A kiskutyánk rendkívül nyugodt és barátságos természetű, jó idegrendszerű jól szocializált. Hasonló jó adottsággal rendelkező társat keresünk kiskutyánk számára !!

 2. Kissné Beáta szerint:

  Sziasztok kis termetű tacskó 2 éves kislány kutyánkhoz keresünk fiút fedezetetéshez Nyíregyháza 60 km körzetében.

  • Farkas Éva szerint:

   Szia! Kis termetű fekete-cser tacsi fiúm van! Szívesen elviszem, egy találkozásra! Ha kell képet is tudok küldeni! Email.:farkaseva0606@freemail.hu

 3. Kocsis Zsuzsi szerint:

  Sziasztok!
  Debrecenben, 2éves gyönyörű, törzskönyvezett, nagyon jó vérvonalból
  származó Golden Retriver kan, fedezést vállal.
  Tel.:06303700075

  • Lember Tünde szerint:

   Kedves Zsuzsi.
   Lember Tünde vagyok, láttam a hírdetését a Golden fiúról.
   Érdeklődni szeretnék hogy vállalnak e még fedeztetést.
   Tel: 06305033360

 4. Anna szerint:

  Sziasztok,
  2 kg-os kisfiú mini yorkimnak keresek tarsat, egy kiskutyat szeretnek a vervonalabol, mielott ivartalanitjuk. 2 es fel eves, acelkek.
  ceccsillag@gmail.com

 5. Anka szerint:

  Sziasztok!

  Öt éves Jack Russel Terrier kannak keresünk egy hölgy barátot, fedeztetés céljából 🙂 Mi egy kiskutyát szeretnénk tőle nagyon!
  Budapest környéke jöhet szóba. Ha valakit érdekel, e-mailben felveszem vele a kapcsolatot.

  • Szentandrási János szerint:

   Jó napot kívánok, Igaz, hogy mi csak keverékek vagyunk – tacskó-jack russel -, de ha szivesen benne lennének, akkor szeretnénk mi egy fedeztetést a kutyusuktól.
   Tisztelettel:
   Szentandrási János

 6. Perger Bence szerint:

  Szervusztok!

  Németjuhász keverék kanom fedezne. Rendkívül intelligens, barátságos, higgadt kutyus, nagyon jó immunrendszerrel! Főleg Pest megyében keresnék neki egy közepes testű hölgyet, de az igazi kedvéért messzebb is elutazunk 🙂
  Ha szeretnétek több információt, privátban szívesen küldök képet is a kis Don Juan-ról.

 7. knóth judit szerint:

  Krémszínű csau-csau szukámat pároztatnám.Fajtatiszta,de törzskönyv nincs.Kérem Borsod megyéből és a közeléből jelentkezzenek a fiúk!

 8. Magdolna szerint:

  Sziasztok!4és fél éves fiú yorkinak fedeztetés céljából,kis barátnöt keresek!

  • Mező Antalné szerint:

   Kedves Csilla!
   Aktuàlis még a fedezés?
   Yorki kislànyunk most tüzel.
   Kerepesen lakunk.
   Köszönettel és üdvözlettel, Mező Antalné
   06203428477

 9. Gajdos Zsófia szerint:

  Sziasztok 🙂 2 éves Francia bulldog kannak keresek kisbarátnőt fedezés céljából :)))

 10. Wischán Emese szerint:

  3 éves Border Collie kan fedeztetést vállalna
  Káros szenvedélyektől mentes 🙂 , fajtiszta, intelligens, energikus 2 éves Border Collie kan kutya vagyok, és ismerkednék lehetőleg tapasztalt szukával Hajdú-Bihar megye, Debrecen környékéről fedeztetés céljából. Jelige: pásztorkutya pásztoróra.
  Gazdáim elérhetősége: esemese7@gmail.com Tel.: 0670/326-35-79 .

 11. Andi szerint:

  Sziasztok! Szép kislány keres fedeztető kant Baranya megyében fekete közepes termetű keverék,(anya vizsla,apa roti)! Lehetőleg termetéhez megfelelőt keresek,( labrador,roti,steffi, stb.)! Akinek esedékes szoljon!

  • Perger Bence szerint:

   Szia!

   Részletek iránt érdeklődnék, ha lehetséges. Egy email címes elérhetőséget kérhetek?
   Illetve nagy gond, ha nem baranyaiak vagyunk? ????

 12. Hanó Miklós szerint:

  Sziasztok!

  Egy 3 éves, nagyon jó adottságokkal felruházott, fajtatiszta, Német Vizsla kannak szeretnék fedeztetés céljából párt találni. Békéscsaba és környéke lenne ideális. Képet természetesen érdeklődőknek küldök.
  e-mail: miklos.hano@gmail.com

  Köszönöm, Miki

 13. Perje Dániel! szerint:

  Sziasztok! 2éves kan Bichon Havanese kutyusnak szeretnék egy csini leányzót! Komárom Esztergom megye, Komárom! Ha valakinek esedékes nyugodjan jelezzen! Kérésre küldök képeket róla! További szép napot!

 14. Varga Mónika szerint:

  Sziasztok,
  Törpe mini tacskó kutyusomnak keresek fedező kant. Manka fekete cser színű, októberben lesz 2 éves. Budapest XVll. Kerület környékén.
  Mónika

 15. Varga Eva szerint:

  Hello! Kettö darab szuka WHIPPET (közepes nagyságu agár) tüzelni készül és fedeztetni akarnánk. Törzskönyvezett gyonyurü egézséges kutyák rengeteg kiálitáson vettek részt, az egyik világbajnoki szintet ért el futóversenyben. Fedeztetésre keresünk szintén whippet illetve OLASZ AGÁR kan kutyát. Jelentkezni lehet ezen a tel. számon is : 00421917163123

 16. Vivien szerint:

  Sziasztok
  Egy 1 éves jack russel terrier kislány kutyusomnak keresek egy cuki fiut!
  Szeretném pároztatni
  Helyileg: Bp.17 kerület.

  • Tóth Csaba szerint:

   Szia, nekem van egy gyönyörű törzskönyvezett kan jack rassel kutyám szívesen fedeztetek vele ha megfelel.

   • Vivien szerint:

    Jonapot 17.keruletben lakom on holnlakik?
    Vegyukfel egymassal a kapcsolatot
    Koszonom

   • Szentandrási János szerint:

    Jó napot kívánok, Igaz, hogy mi csak keverékek vagyunk – tacskó-jack russel -, de ha szivesen benne lennének, akkor szeretnénk mi egy fedeztetést a kutyusuktól.
    Tisztelettel:
    Szentandrási János

  • Tóth Csaba szerint:

   Bocs Vivien ez lemaradt ha érdekel ezen az email címem elérsz. tocsa12@gmail.com

  • Kirilla bea szerint:

   Szió! Csak saját fajta bélit keresel? Mert nekem van egy 8 hónapos körüli gyönyörű kis kutyusom. Leginkább brüsszeli griffon rövid szőrű petit barbancon fajtára hasonlít. Játékos, nagyon kedves karakter. Nagyon szeretnénk pároztatni hasonló kis kutyussal. Szerintem gyönyörűséges kiskutyái lehetnek… az enyémnek gyönyörű fehér a mellkasa…úgyhogy még szebb mint ők…figyu fent vagyok a viberen ha bejelölsz küldök képeket..????

  • Anka szerint:

   Szia,

   Nekünk egy öt éves Jack Russellünk van, ha esetleg még esedékes a dolog, felvehetnenk a kapcsolatot.

   Köszi

 17. Kis Szófia szerint:

  Sziasztok! Baranya megyében keresünk barátnőt egy jóképű csivava fiúnak. Kérésre küldök képet. Email címemre lehet írni!
  Előre is köszönöm. (Email címem: kisszofi102@gmail.com)

 18. Kasza Krisztián szerint:

  Sziasztok.
  Belló névre hallgató három éves nagytestű Ó németjuhász kutyusomnak keresek barátnőt Nógrád megyében és környékén.Fényképet szívesen küldök.

 19. Papp Tibor szerint:

  8 éves fekete fajtiszta (bár nem törzskönyvezett) gyönyörű, kölyök képű angol cocker spániel kan kutyámnak keresnék barátnőt. Már nagyon vágyik rá… Szeretném, ha a vérvonal tovább élne kiskutyusok személyében!
  Képeket is küldök – ha kell! Nyíregyháza és vonzáskörzete. Ha lehetséges, akkor egy pár sort és képet kérnék a leendő “barátnő jelölt”-ről. Köszönöm szépen! Elérhetőségem: pt.71@hotmail.com

 20. Erdei Dorka szerint:

  Sziasztok!
  4 éves Manfréd névre hallgató bichon havanese , fekete foltos kan kiskutyámnak keresnék csinos bichon kislányokat fedeztetés céljából! ???? Ha van jelentkező barátnőjelölt , e-mailben megbeszélhetjük a randevú részleteit , illetve képet is küldök! ???? erdeidorka1011@gmail.com

 21. Dandás Andrea szerint:

  Sziasztok! Fiú kutyámnak szeretnék egy lány kutyust. Fajtiszta stafford. 3 éves. Budapest.

 22. Vekerdi Virág Zsuzsanna szerint:

  Sziasztok. Másfél éves fajtiszta kan Kaukázusi kutyámnak fedeztetés céljából keresnék egy szuka kutyát.
  Ha érdekel küldök képet is. Kapcsolat tartás : vvirag22@gmail.com

 23. Gellér Nóra szerint:

  Sziasztok!
  Gyönyörű fajtiszta kan GOLDEN RETRIEVERünk kislányt keres.
  Nagyon inteligens és játékos kutyus. Tartózkodási helye: Budapest |||.
  E-mailom: nori.geller@gmail.com

 24. Páter Rudolf szerint:

  Sziasztok! Süti névre hallgató 18hónapos Shar-pei fiatal szukához keressünk kan kutyust fedeztetés céljábòl. Kérésre küldök képet. E-mail címem: pater.rudolf@gmail.com

 25. Rigó Mihály szerint:

  Sziasztok! Hároméves fajtatiszta barna AMSTAFF kan kutyánknak keresünk szuka kutyust. A fedeztetés díjtalan semmilyen ellenszolgáltatásra nem tartunk igényt. kérésre képet küldünk. A kutya nyugodt kiegyensúlyozott idegrendszerű, fajtájához képest is kiemelkedően értelmes, NEM HARCIKUTYA, CSALÁDTAG!
  mihaly.rigo@world-train.hu

 26. Horváth Zoltán szerint:

  Sziasztok!
  Két éves, kék német dogunkat szeretnénk fedeztetni, erre alkalmas szukát keresünk, Borsod megye előnyben, de minden megoldás érdekel minket.

 27. Dr Pályi szerint:

  Bison havagnese, Marcus Aurelius gyönyörű, jól szocializàlt, első alomból származó, Kivaló genetikai adottsagokkal rendelkező 9 eves fiú kutyusomnak keresek szèpsèges kislány bison havagnese kiskutyat. Budapesten várjuk a jelentkező menyasszonyt. Keresre kuldok kepet.

  • Kiss Timea szerint:

   Szia.
   Nekünk most tüzel a Bichon havanese nem tudom pontosan mikortól, de elégé kéne neki egy csinos udvarló. megtudnánk beszélni? 0630-343-70-33
   Kiss Timea
   Köszönöm!

 28. Vincze Viktória szerint:

  Sziasztok, fajtiszta kan fekete cser 1,5 éves TACSKÓ fedeztetést vállal. Teljes ellenszolgáltatás nélkül.
  Hobbi verseny 3. helyezetje. E-mailben képet tudok küldeni.
  +36303847502
  vinczevika@gmail.com

 29. Neuberger Szilvia szerint:

  Sziasztok !
  Csoki barna törzskönyves 5 éves labrador kutyusomnak fedeztetés céljából kan kutyust keresek ,Komárom-Esztergom megyéből.
  Képet szívesen küldök????
  Köszönöm

  • Harkai Kristóf szerint:

   Szia! Veszprém megyében lakunk , és van nekünk egy 7 éves kan fekete fajtatiszta Labrador retrievünk . Ha érdekel küldök képet is.Köszönöm válaszod előre is .

 30. Neuberger Szilvia szerint:

  Sziasztok !
  Csoki barna törzskönyves 5 éves labrador kutyusomnak fedeztetés céljából kan kutyust keresek ,Komárom-Esztergom megyéből.
  Képet szívesen küldök????
  Köszönöm

  • Tibor szerint:

   11 éves, fekete fajtiszta , törzskönyvezett Labrador
   Szentendréről, kan, fiatalos, életerős.
   Bár őszintén szólva nem tudom, hogy lehet-e már
   ebben a korban barátnője. Mi szeretnénk
   kiskutyust, ha lehet még.
   Üdv.

 31. Réka szerint:

  Bichon bolognese 3,5 éves kutyusunk tüzel. Helyes bolognese legényt keresek neki Nyíregyházán vagy környékén fogantatás céljából.

  • Kamilla szerint:

   Szia nekem van egy csini fiú , mini bishon. Ha még aktuális , nyiregyházi vagyok , össze hozhatnánk egy randit nekik.
   Lippai Kamilla ,keress meg messengeren,küldök róla képet.
   Üdv.

 32. Balogh Cintia szerint:

  Sziasztok! Másfél éves kék-fehér Francia Bulldog kanomnak kerensék fedeztetés céljából buci lányt! Nem szaborítani szeretném, csupán egyszeri fedeztetésről lenne szó kölyökért cserében, vagy megeggyezés szerint!
  14 kg izmos, szép kiállással, gyönyörű világoskék szemekkel! Nagyon játékos, okos ugyanakkor kicsit makacs természettel rendelkezik! Kérésre szívesen küldök képet! 🙂

 33. Laura szerint:

  Sziasztok!
  Fajtiszta ordas német juhász kutyánk (kan 14.hónapos) szeretnénk pároztatni fiatal szukával. Pest megye Zsámbék. Képek vannak róla 🙂 marfilori@gmail.com

 34. Somogyi László szerint:

  Sziasztok! Fajtiszta kan német juhászunkat szeretnénk pároztatni fajtiszta német juhász szukával,Debrecenben

 35. B. Adrienn szerint:

  Sziasztok,

  11 éves bichon havanese fajtiszta kan kutyusomat szeretném fedezésre ajánlani. Jó idegrendszerű, kiváló genetikával megáldott, díjnyertes szülők almából hoztuk el, de akkor törzskönyvet nem igényeltünk. Nem szeretnék pénzt kérni a légyottokért, viszont az alomból az egyik kiskutyát mindenképp elhoznám. A kutya Miskolc környékén, illetve Budapest és vonzáskörzetében is elérhető. Várom a jelentkezéseket! adriennbalogh22@gmail.com

  • Sinkó Éva szerint:

   Kedves Adrienn.

   Nekem is van egy Bichon Havanese kiskutyám. Aki épp tüzel. Szeretnénk kiskutyákat.
   Tudna nekem a kan kutyusról képet küldeni?

   Köszönöm. Üdvözlettel: Sinkó Éva

   • Kassai Csaba szerint:

    Kedves Éva!

    Nekünk van egy Bichon Havanese kan kiskutyánk aki 1,5 éves és szeretnénk fedeztetni. Nagyon szép, jó idegrendszerű és nagyon barátságos kiskutya. Ha szeretné megtekinteni, vagy össze tudjuk hozni egy találkozót akkor kérem keressen. Email címre tudok képet küldeni önnek. Előre is köszönöm a válaszát.

    Üdvözlettel: Csaba

 36. Balláné Sárosi Ágnes szerint:

  Sziasztok! Hároméves máltai kislányunk éppen tüzel. Szeretnénk, ha kiskutyái lennének, ezért fiút keresünk Debrecenben és környékén. Üdv!

  • Grigorica Ilona szerint:

   Szia! Tiszaújvárosból írok.. “2 és 1/4 éves kan máltai kutyánknak keresünk szukát. Ha még aktuális küldhetek néhány fotót a kutyánkról. Üdv.

 37. Geszler Zsolt szerint:

  Sziasztok! 4 éves gyönyörű, fehér, barna tigris csíkos stafford, argentin dog keverék kan kutyámnak szeretnék egy kislány párt hasonló méretben vagy fajtában. Kérésre képet tudok róla feltenni. Pest megye, Gyál környéke, de szállítható picit távolabbra is! g.zsozsi@gmail.com

 38. Csoki vizsla szerint:

  Sziasztok! Sötétbarna színű közepes termetű kan vizslánk (magyar/német vizsla keverék, nem törzskönyvezett) 2018. július 24. előtt fedezést vállal Baranyában.

 39. Faludi Virág szerint:

  Sziasztok! 2 éves gyönyörű makkegészséges szuka kutyusomnak keresek kan kutyát fedeztetés céljából. A kutyus keverék, black retriever féleség, hihetetlenül nyugodt és értelmes természettel megáldva. Főként hasonló ,közepes termetű border collie/ retriever féle kutyussal szeretnénk összehozni Pest megye területéről az őszi tüzelése idején. Várjuk az érdeklődők jelentkezését.

  • Jeszenői Mónika szerint:

   Szia Virág!
   Nekem is egy két éves kutyusom van. Ivartalaníttatni szeretném, viszont javasolták? hogy egyszer pâroztassam. Snauczer keverék, nagyon értelmes, gyorsan tanul, és roppant ragaszkodó kutyus. Hosszabb szőre van, de én rendszeresen nyiratom. Gyakran járok Budapesten megoldható a találkozás.
   Várom vâlaszod!
   Jeszenői Mónika

  • Markos Mihaly szerint:

   Szia!
   Pest megyében lakunk, Budapesthez közel van két közép-ázsiai juhászkutyusunk /5 és 1,5 évesek/, ha gondolod össze hozhatjuk.

 40. Tóth Olivia szerint:

  Sziasztok 🙂 másfél éves, fajtatiszta, lila színű, (kínai és amerikai) shar pei kan kutyámnak fedeztetés céljából keresek szuka kutyust. Eddig nem volt még ilyen. Debrecen környéke jöhet szóba, akit érdekel írjon e-mailt, és küldök róla képet. Kérlek titeket, hogy olyan érdeklődjön, aki a kölyköknek találna gazdát. (ebben segíteni keveset tudok)

  • Kecsedi Rebeka szerint:

   Szia! Téglason lakunk, Debrecentol 25kmre, az en kutyusom egy zsemle szinu fajtatiszta shar-pei, aki most tuzel
   Orulnek ha felvennek a kapcsolatot! 🙂

 41. Bogi szerint:

  Sziasztok!
  Másfél éves fajtiszta kan mini yorkinkat szeretnénk pároztatni, fajtiszta yorki szukával.

 42. Schubert Noémi szerint:

  Sziasztok,

  Kutyusunkat, Benjit pároztatni szeretnénk.

  Amit Benjiről tudni kell:

  – yorkshire terrier
  – 2,5 éves
  – Győr-Moson-Sopron megyében lakunk (Győrben)

  – egyéb infó: még mindig nagyon játékos, vidám, tanulékony és kíváncsi ( a gazdi cuccai érintetlenek, a játékait pedig varrjuk lelkesen)

  Képet is szívesen küldünk. 🙂

 43. Schubert Dániel szerint:

  Sziasztok! Van egy 2 éves gyönyörű Amstaff kan kutyám aki fedezést vállal Tolna megyében azon belül Tolnán. Szép Amstaff szukák jelentkezését várom. danielschubert951219@gmail.com

 44. Barbi szerint:

  Sziasztok!

  Biewer Yorki kislány kutyusomnak keresek egy biewer yorki kan kutyust fedeztetés céljából 🙂
  Várjuk a jelentkezőket! 🙂

  • Koch Viktória szerint:

   Szia Barbi!
   Nekem van egy tündéri törzskönyvezett biewer yorki kutyusom.
   Gizmónak hívják , decemberben tölti a 4. életévét!!!!:) Már régóta keresek
   neki kislány , ezért nagyon megörültem a hírdetésednek. Budapesten élünk
   de a távolság nem akadály , rugalmasak vagyunk:))) Gizmo teljesen egészséges
   dús szőrzetű!! Képeket is szívesen küldök! Mobil szàmom:0620/3337736

  • Koch Viktória szerint:

   Szia Barbi!
   Nekem van egy tündéri törzskönyvezett biewer yorki kutyusom.
   Gizmónak hívják , decemberben tölti a 4. életévét!!!!:) Már régóta keresek
   neki kislány , ezért nagyon megörültem a hírdetésednek. Budapesten élünk
   de a távolság nem akadály , rugalmasak vagyunk:))) Gizmo teljesen egészséges
   dús szőrzetű!! Képeket is szívesen küldök!

   • Zsiros Ibolya szerint:

    Szia Viktória nekem is van egy Biewer kislányom fedező kanit keresek már 3 éve de sajnos most már lekéstem mert most végzett a tüzelésse.Kérdésem az lenne hogy mennyiért válalsz fedeztetést mertszerintem január környékén megprobálnánk

  • Mátyás szerint:

   Szia,

   2 éves, törzskönyvezett, versenygyőztes szülőktől származó biewer yorki kan kutyusnak keresek kislányt 🙂 Ha van lehetőség, hogy megismerkedjenek a kutyusok akkor szerintem örülnének a találkozásnak, ti melyik városban vagytok? Illetve kutyusokról tudunk majd képet cserélni?
   Köszönöm!

 45. Puskás vivien szerint:

  Sziasztok! Fajtiszta kan német juhászunkat szeretnénk pároztatni fajtiszta német juhász szukával.

  • Fittler Zoltán szerint:

   Szia !

   Van egy èpp tüzelő szukám,emailben tudok kèpet küldeni !
   Törzskönyvem nincsen mert lelèpett a tenyèsztő, de elit szülőktől származik..kerepesen vagyunk, várom válaszod, ès egy kèpet a kutyusról….????

  • kovács lászló szerint:

   szia hosszúszőrű lányunk éppen tüzel helyileg ti merre vagytok mi monor köszi

 46. Luli szerint:

  2 éves west highland terrier lány kutyusomnak keresek kan westit fedeztetésre!

 47. Magdolna szerint:

  Sziasztok!4éves fiú yorkinak fedeztetés céljából,kislány yorkit keresnék Budapesten!

 48. Burbucs Szintia szerint:

  Sziasztok! Fedeztetés céljábol 11 éves fehér kan pekingi palotapincsi kutyusomnak keresek szuka pekingi palota pincsi kutyust! Küldök képet is itt vegyük fel a kapcsolatot akit érdekel irom az e mail cimem:) burbucsszintia1@gmail.com

 49. Fartel Beatrix szerint:

  Sziasztok ! 4 éves fiú yorkinknak szeretnénk egy kis barátnőt fedeztezés céljából Budapesten! Küldök képet, ha kell !

 50. Gergely Zsolt szerint:

  Sziasztok! Van egy 5eves Kan Rottweillerunk, és szeretnének paroztatni egy fiatal szukaval, Miskolc környéke jöhet szoba csak! Küldök képet is! zsola9030@gmail.com

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük