«

»

Kisgazdi-képző az újszentiváni oviban

Kisgazdi- képző előadásom elején körülbelül 5-6 gyerek jelentkezett, amikor megkérdeztem ki fél a kutyáktól. Ők 45 perccel később jutalom falatokkal látták el a kutyusaimat és szüntelenül simogatták őket. Egy 3-4 év körüli kislány még oda is jött hozzám az előadás végén, és azt mondta: Szeretlek

A KISGAZDI-KÉPZŐ című előadás felhívja a figyelmet az általam felelős kutyatartás ismereteire, valamint a kutyákkal való helyes viselkedés alapjaira tanítja meg a gyermekeket. Azért, hogy elkerülhetők legyenek a „gyermeki bánásmódból” eredő kutyás balesetek, és hogy felnőve a mai csemete-generáció gondos gazdája lehessen majdani házi kedvencének.


Úgy gondolom, hogy a kutyatartással kapcsolatban tapasztalható hiányosságok, a kutyákkal zsúfolt gyepmesteri telepek és menhelyek, az utcán kóborló gazdátlan ebek, a kutyás balesetek mindig a gazdák hiányos tudásából erednek.

Az Allegro Kiadóval együtt hisszük, hogy az időben, a gyermekkor fogékony időszakában megismertetett tudnivalók segíthetnek a fenti állapotok felszámolásában.

Több mint húsz esztendeje foglalkozom kutyákkal, tanácsadással, kutyás programok szervezésével, s az ez idő alatt szerzett tapasztalatait két könyvben összegeztem. A könyvek kapcsán interaktív, kutyás bemutatókat tartok szerte az országban és foglalkozásokat óvodákban, iskolákban kicsiknek, és nagyoknak is.

Az előadás költségéről tájékozódjon levélben az yvette.mayer@gmail.com e-mail címen.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A hozzászólás szövegében az alábbi HTML kódok használhatók: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>