«

»

Az utolsó nap

Csütörtök éjfélig lehet szavazni www.kutyafuttaban.hu honlapon a legjobb és legrosszabb kutyára! Látszik, hogy a verseny a finishez közeledik, ugyanis, az elmúlt másfél hónapban összesen, a nevezőkre, 2362 szavazat érkezett. Ebből 491 embernek van még egy napja, hogy érvényesítse, az általa megadott e-mail címen a voksát. A hetek óta éllovast a mai nap 9 szavazattal megelőzte a korábbi második helyezett. A különbség közöttük, tehát minimális, az utolsó nap mindenre segítségre szükségük van, lesz!

Találkozunk március 17.-én az újszegedi Erzsébet Ligetben, ahol véget ér a verseny és kiderül, ki lesz 2012-ben az ország legjobb és legrosszabb kutyája!

A Kutyafuttában Nap programja:

/a változtatás jogát fenntartom/

10.00-10.30-gyülekező, regisztráció, az ügyességi versenyre és szépségversenyre a nevezéseket ekkor lehet érvényesíteni, a kutyák oltási könyvét bemutatni!

10.30-10.45-megnyitó, a nap rövid ismertetése a színpadon, a standokon megkezdődnek a kutyás játékok, versenyek, ajándékcsomagokért

10.45-11.00-Buksi Kisállatfarm kutyaiskola bemutatója (Mit tudnak az ovisok és mit a felnőttek?)

11.00-11.30 –Fogadj örökbe! Felvonulnak a Kutyafuttában Napon résztvevő Tappancs Állatvédő Alapítvány kutyusai! Előadás a Tappancs Állatvédő Alapítványról, örökbe fogadásról, helyes kutyatartásról

11.30-12.30 – helyszíni ügyességi verseny, eredményhirdetéssel lezárva

Amíg a zsűri tanakszik a Kutyázók Baráti Társasága tart bemutatót

Az ügyességi verseny lényege: minden gazdinak 5 perce van, hogy megmutassa kutyája tudását! Ez bármilyen feladatsor bemutatása lehet! A gazdinak azt kell kiviteleznie, hogy miért büszke kutyájára! Azért, mert bárhonnan visszahozza a labdát, mert számtalan vezényszót ismer, mert felváltva pacsizik, mert tud kutyusával táncolni stb.? Ebben az öt percben bármit megmutathat kutyája tudásából a büszke gazdi, az ügyességi verseny résztvevőit zsűri bírálja majd el! A legjobbat ajándékcsomaggal jutalmazzuk!

A helyszínen is lehet nevezni, INGYEN, a regisztráció sátránál, a színpad mellett!

12.35-12.40-Butcher’s Totó eredményhirdetése, ajándék kiosztása

12.35-13.00-kutyakozmetikai tanácsadás, interaktív kérdezési lehetőséggel (Varga Ágnes-a Dogcity kutyakozmetikusa)

13.00-13.20-Fogadj örökbe! Felvonulnak Futrinka Kutyavédő és Kutyás szabadidősport Egyesület árva kutyusai

13.20-14.20-szépségverseny, eredményhirdetés a végén

Amíg a zsűri tanakszik a Kutyázók Baráti Társasága tart bemutatót

A szépségverseny lényege: Egy kategóriában szerepel az összes kutyus, a gazdinak pórázzal, vagy anélkül fel kell vonulnia a zsűri előtt! A kutyának a tulajdonosa lába mellett kell haladnia, majd türelmesen pár másodpercre a „ kifutó” végén megállnia! A szépségverseny résztvevői szakértői zsűri bírálja majd el! A legszebbet ajándékcsomaggal jutalmazzák!

A helyszínen is lehet nevezni, INGYEN, a regisztráció sátránál, a színpad mellett!

14.20-14.40-kutyapszichológiai előadás, melynek végén a gazdik kérdezhetnek, segítséget kérhetnek (előadó: Mayer Yvette)

14.40-14.50– Butcher’s Totó eredményhirdetése, ajándék kiosztása

14.50-15.10-Buksi kutyaiskola bemutatója (Hova lehet fejlődni, ha kutyaiskolába járunk?)

15.10-15.40-A PULI  (előadó: Tari József)

15.40-16.05– sportolási lehetőségek kutyákkal, frizbi bemutató (Bakos Csilla)

16.05-16.10-Butcher’s Totó eredményhirdetése, ajándék kiosztása

16.10-16.40-állatorvosi tanácsadás, az előadás végén kérdezhetnek a résztvevők (Rengei Antal, Perényi László)

16.40-17.30A legjobb és a legrosszabb kutya eredményhirdetése, díjátadása a szponzorokkal együtt

Állandó programok 10.00-17.30-ig

ingyen karomvágás, kutyáknak kóstoltatás, kutyapszichológiai tanácsadás, kutyakozmetikai bemutató, állatorvosi tanácsadás, kutyás totó játék ajándékokért, gyermekprogramok, kvíz tesztek jutalmakért, kutyasimogató, gyűjtés a Tappancs Állatvédő Alapítvány és a Futrinka Utcai kutyusok javára, tanácsadás hogyan iskoláztassuk ebünket, gyakorlati bemutatók, Butcher’s Kutyajó Játék, amely egy táblás játék formájába illesztett kvíz. A játékosok dobókockával léphetnek, az egyes mezők pedig különböző típusú kérdéseket rejtenek. Egy kiemelt kérdéscsoport a Butcher’s-szel kapcsolatos kérdéseket tartalmaz, a többi pedig valamilyen módon kötődik a kutyákhoz. Egy-egy játékban 2-6 fős csapatok vehetnek részt, egyszerre max. 6 csapat (gyerekek, szülők vegyesen. A játékban résztvevők a jó válaszokért zsetonokat nyernek, amit a játék végén ajándékokra lehet beváltani, így mindenki kap valamit, aki játszik. A Butcher’s Kutyajó játék témakörei: Butcher’s Pet Care-rel és termékeivel kapcsolatos kérdések, kutyás mesékkel kapcsolatos kérdések, kutyás rekordokkal kapcsolatos kérdések, kutyafajtákra vonatkozó kérdések

 


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A hozzászólás szövegében az alábbi HTML kódok használhatók: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>