Gazdiképző Könyv Megrendelés

A könyv gyakorlati útmutatást ad a rossz szokások megelőzéséhez és a viselkedésbeli problémák megszüntetéséhez. Ahhoz, hogy a kapcsolat veszekedések nélkül működjön, megszabni, nem megszegni kell a határokat! Gyakorlat teszi a mestert, így gyakorlatias tanácsokat kapsz, miképp válj mesterien jó gazdivá. Hiszem, hogy minden eb képes a “beszédre”, csak jól kell olvasni a szemükből, testtartásukból, viselkedésükből. A könyv segít a kutyanyelv megértésében.

Nemcsak az ebek alkalmazkodnak nehezen a kétlábúak szabályaihoz – sokszor a gazdik sem elég felvilágosultak eb-ben a témában. Tanácsokat kapsz a napirend kialakításához, és ahhoz, hogyan fáraszd le a kutyát testileg és szellemileg egyaránt, rövid, vidám foglalkozásokkal.

Sőt, még az is kiderül a Gazdiképzőben, hogy mi lehet a boldogság titka! Mert hiszem, hogy a kutya az ember nagy tanítómestere- hiszen nem rágódik sem múlton, sem a jövőn. 

Legfeljebb a csonton.

A könyv ára:

Előreutalással: 2900 Ft + 990Ft Szállítás

Utánvéttel: 2900 Ft + 2450Ft Szállítás

Külföldi rendelés esetén: 22 Euró

Fizetési Mód: Előreutalás

Megrendelés

Neved:

Email címed:

Telefonszámod*:

Kutyád neve:

Gazdi neve (ha ajándékba veszed a könyvet):

Postázási Cím:

Fizetési mód:

A könyv ára: Előreutalással: 2900Ft + 990Ft Szállítási djí, Utánvéttel: 2900Ft + 2450Ft Szállítási díj


Számlázási Cím (Ha nem ugyanaz):

Darabszám:

Megjegyzés:

captcha
Írja be a fenti karaktereket!


az adatvédelmi tájékoztatót


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A hozzászólás szövegében az alábbi HTML kódok használhatók: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>