Szobatisztaság

Kezdőlap » Fórumok » Kérdezz / Felelek » Szobatisztaság

Ennek a témának 1 hozzászóló-ja van, 0 válasz-t tartalmaz és utoljára  Orsolya frissítette 2 év ezelőtt.

1 bejegyzés megtekintése
Szerző Bejegyzés
Szerző Bejegyzés
2017. január 10. kedd - 10:12 #3876

Orsolya

Tisztelt Hölgyem

Van egy majd 7 év köüli szuja Magyar vizslánk aki 2,5 éve van velünk. Kinti kutya télen a nagy hidegejben egy 10-15 fokos helyiségben aludt eddig . Legelső akalommal reggelre odapisilt de utána simán bírta extreme esetben a 10 órát is ( igyekszünk hétvégén is felkelni időben hogy kinegedjük). 1,5 hete elütötte egy auto “szerencsésen” megúszta a job csípőcsontja tort el meg pár zúzódást zedett össze. A zúzódások rendbe jöttek és már szépen használja még a job hátsó lábát is. A balesetet követően az első héten egy szintlén 15 fok körüli szobáb fektettük és 2-3 óránként az elején segítséggel most már egyedül kiengedjük hogy elvégezze a dolgát. 2 naptól kezdve minden reggelre bepisilt…..
Mostanság késő délutánig kint van ( kutyakabátban) majd ezután engedjük be. A reggeli pisi probléma még mindig fenn all. már megpróbáltuk azt is hogy éjfélkor kiengedjük de így sem bírja ki a 7 órát….
Tudna esetleg segíteni hogyan tudánk a reggeli bepisilésről leszoktatni? Vagy ez még a baleset hatása és ha teljesen meggyógyul minden a régi less?

Előre is köszönöma válaszát

Üdvözlettel

Orsolya

1 bejegyzés megtekintése
Válasz erre: Szobatisztaság
Információid:


<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>