Kutya szocializálása idegen kutyával szemben.

Kezdőlap » Fórumok » Kérdezz / Felelek » Kutya szocializálása idegen kutyával szemben.

Ennek a témának 1 hozzászóló-ja van, 1 válasz-t tartalmaz és utoljára  Szikora Boglárka frissítette 3 év ezelőtt.

Megjelenítve 2 bejegyzés (összesen 2)
Szerző Bejegyzés
Szerző Bejegyzés
2016. április 19. kedd - 08:16 #3817

Mészáros József

Sziasztok!! Van egy 3éves stafi szukám. A kutya 2,5 éves korában került hozzám. Elötte 2,5éves koráig egy udvarban lakott ahol semmi külső civilizációt nem tapasztalt. (zajok, autók,idegen kutyák stb.) A kutya szinte minden mozgástól zajtól félt. Ezeket mára nagyjából sikerült leküzdeni. De viszont nem tudom idegen kutyák közé vinni, elengedni sajnos, mert amint lát 1 idegen ebet, nem nézi fiú vagy lány azonnal meg akarja ölni. Ha valaki tudja mi lehet erre a megoldás, kérem irjon. A kutya egyébként kedves szófogadó emberekkel szemben. ( kivéve ha kutyát lát)!!! Akkor mintha ott se lennék, átalakul géppé!!!!

2016. május 15. vasárnap - 17:16 #3820

Szikora Boglárka

Sziasztok!

Egy olyan problémával fordultam Önhöz, hogy van két németjuhász kutyánk egy kan (5-6 éves) és egy szuka (2 éves). A két kutya jól megvan egymással.
Hoztunk melléjük egy másik szuka kutyát (6 éves). Az új kutyát egy kis ketrecbol hoztuk és kis kora óta oda volt becsukva és nem találkozott más kutyával. A másik szukaval (2eves) egész jól megvan szinte nem is törődnek egymással. Azonban a kan nekiront és harapja és ugatja és a szuka erre agresszív viselkedést mutat ugyanis vissza támad.
Össze szeretnék szoktatni a két kutyát, hogy egyszer párosítani tudjuk őket.
Mit lehet ezzel a dologgal tenni? Mit tehetünk a két kutya érdekében, hogy összeszokjanak?

Válaszát előre is köszönöm:
Szikora Boglárka

Megjelenítve 2 bejegyzés (összesen 2)
Válasz erre: Kutya szocializálása idegen kutyával szemben.
Információid:


<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>