Fórum igény

Amennyiben igény van új fórum indítására itt lehet jelezni!

3 comments

 1. Judit

  Különlegesen szép 4 éves golden retriever fiú kutyám számára keresünk golden kislányt, akivel közelebbi barátságot köthetne. Kutya-gazdi találkozóval kezdhetnénk, hiszen ha a kutyák is szimpatizálnak egymással, akár “rokonságba” is kerülhetünk.

 2. Putnik-Mayer Yvette

  Mindenek előtt, legyen türelemmel, egy hét, még nagyon a kapcsolatuk kezdete. Adjon időt a kutyának, hogy jobban megismerje az új gazdiját, azt pedig a a szagok beazonosításával teszi meg nap, mint nap. Ön tudja, hogy mia kutyus előélete, története, de a kutyának egyedül kell kinyomoznia mindent magáról. HA ez a körbe-körbe járkálás arra utal, hogy maga körül körbe-körbe, nem a lakás szobáiban, akkor ennek a kutyusnak jóval több és hosszabb sétákra van szüksége. A farok kergetés, körbejárkálás oka: az unalom, hogy túl sok energia, feszültség maradt a kutyában, nem tudta kifutni magát, kiszaglászni magát, nem kellett semmire se használnia az agyát. 11 hónaposan, kamaszok, elevenek, és írtóra kíváncsiak a világra. Vigye magával minél több helyre, napközben is, ha megtudja oldani, kutyával menjen bevásárolni, barátnőzni, karácsonyi vásározni stb. A kutya, ha forgalmas helyen van és figyelnie kell, hogy a sok ember között a gazdit ne veszítse szem elől, jócskán letud fáradni az eb. Mi legutóbb az egyik kutyánkat a bécsi karácsonyi vásárba vittük el, mondanom se kell, milyen jót aludt haza felé a kocsiban. Ha a kutyus viszont nem tud szépen sétálni a gazdi mellett, ajánlom, hogy keressen fel egy szakembert, akár kutyaiskolát. Sok sikert!

 3. Ilona

  Megörököltem egy 11 hónapos kiskutyát, mert az előző gazdái nem jól bántak vele (állítólag)
  Egy hete van nálam, de napjában többször is körbe-körbe járkál, pedig az egész lakásban van helye és ilyenkor nem tudom leállítani, s izgatott is.
  Hogy tudnám leszoktatni erről?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A hozzászólás szövegében az alábbi HTML kódok használhatók: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>