«

»

Vélemények a Gazdiképzőről

A szétrágott papucs a múlté!

Éva: ” Olvasmányos, közérthető, remek a stílusa.”

Diána: “Édesanyám szülinapi ajándéka volt a könyved. Azt mondta nagyon jó, múlt héten adtuk oda, de már nagy részét kiolvasta. Épp vasárnap vittük el a kutyáját sétáltatni, aztán mesélte, hogy látott Téged, hogy Te hogy sétáltatod a kutyáidat, póráz nélkül. Amint befejezi, én is elolvasom.”

István: ” Nagyon élvezem az olvasást, emiatt ma reggel el is aludtam, mert éjfél után álltam föl a könyvedtől, hogy most már aludni is kellene. Fontos könyv, most már meggyőződésem. Jól írsz, behúzod az olvasót a szövegbe, s jó a humorod, a “csengőr” szavad pedig zseniális.”

Ilona: ” A Gyász című fejezetnél, sírtam, nagyon meghatott, ahogy írtál róla, megérintette a szívemet.”

Kata: A könyveddel óriási probléma van!!! Kár volt a kezembe venni, mikor ezer más dolgom van, uis LETEHETETLEN!!! Olvastatja magát”

Marcell: “Az igen lusta kisfiam, alig tudta letenni a könyved, most pedig mindent kipróbál a kutyán, végre ő is foglalkozik vele, sőt sikerélménye is van.”

Anna: ” Remek a humorérzéked, nagyon szeretem a stilusát. Olyan kézenfekvő mindegyik tanács, nem is értem, miért nem így csináltam korábban.”

Attila: ” Ma nem volt időm komolyabban elmélyülni a könyvben de átlapoztam és máris rengeteg számomra és Tobi számára is rengeteg hasznos dolgot láttam.Szóval biztos vagyok benne,hogy hasznukra lesz ez a kiváló könyv. “

Noémi: “Annyi mindent lehet belőle tanulni, szerintem másoknak is hazsnos lesz, akik megveszik. Annyira tetszett, hogy már a következő részt várom, mint egy jó sorozat, csak úgy habzsoltam az oldalakat.És a mancsok az oldalak alján, nagyon tetszenek.”


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A hozzászólás szövegében az alábbi HTML kódok használhatók: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>