«

»

25.-én lesz Kutyafuttában Nap

18.-a helyett, az esőnapon 25.-én rendezzük meg a IV. Kutyafuttában napot! Most szombatról időjárási okok miatt tettük át a másik időpontra. A szegedi időjósok 18.-ára lehűlést, csapadékot, nagy szelet jósolnak, 25.-ére pedig száraz, 20 fok körüli meleg időt, ezért döntöttünk amellett, hogy fokozzuk még kicsit a várakozást és halasztunk. Találkozzunk április 25.-én az Erzsébet ligetben!


2 comments

 1. Balogh Adél

  Kesves Yvett!
  A segitseget szeretnem kerni!Egy 2.5eves francia bulldig kislanyunk van itthon,nem ivartalanitott.Nagy problemank,hogy hetente,kethetente elofordul,hogy lepisili a fekhelyet.De nem szimplan megjeloli picit hanem teljesen lepisili.Nem tudom az okat miert teszi es jogy szoktathatnam le rola,ez az egyik amiben aegitseget azeretnek kerni.A masik pedig,hogy szobatiszta rendazereaen van leveve viszont neha elofordul,hogy bepisil vagy bekakil foleg ha itthon hagyjuk egyedul a macskaval.Mit tegyek hogy leszokjon rola?Illetve nagyon ugralos barki jon hiaba szolunk ra baratsagosan ugral es mindig o megy ki elsonek az ajzon.Hogy neveljem meg?illetve rengeteget iszik lehet ez valami betegseg oka?Segitseget elore is koszonom!
  Adel

  1. Putnik-Mayer Yvette

   Itt a válasz, rengeteget iszik, és bevizel, igen, én orvosnak ezt jelezném, hogy nézze meg. HA nincs semmi baja, akkor viszont a vizet el lehetne napközben venni, mert sokszor csak nasiznak belőle akutyák, unalmukban, így többet pisilnek, elég séta után kirakni, és étkezés mellé. Most jön a hideg, nem fog hőgutát kapni, de először orvos nézze meg, ha túl sokat iszik tényleg, akkor lehet valami baja és akkor meg van a válasz a szobatisztasági problémára is. Ahogy mondja, írja, nem jelöl, hanem bepisil, nézessék meg!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A hozzászólás szövegében az alábbi HTML kódok használhatók: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>