«

»

Kutyaruha készítő verseny

Varrj és fotózz!

Egyre több gazdi ragadd tűt és cérnát, hogy megvarrja négylábú  kedvencének azt a kis ruhát, amiben télen nem fázik, ráadásul trendin is néz ki. Küldj egy képet kutyusodról, miközben épp az általad elkészített ruhában pózol, és játssz velünk, hogy értékes ajándékokkal gazdagodjon legjobb barátod és Te magad is.

A beöltöztetett kedvencekről a fotókat 2015.03.02 és 2015.04.10 között várjuk a jatek@kutyafuttaban.hu e-mail címre.

A képek felkerülnek a www.kutyafuttaban.hu honlapjára, így megnézheted a divatos riválisokat, játékos kedvű gazdik kedvenceit, ötleteit is.

Légy kreatív, pont, mint Ő!

Az elküldött képeket kinyomtatva a IV. Kutyafuttában Napon, 2015. április 18.-án (esőnap április 25.-e) kihelyezzük egy nagy táblára, az újszegedi ligetben lévő színpad mellett. Mindegyik fotót sorszámmal látjuk el, szavazni rájuk a helyszínen lehet! Egy ember, egy fotóra szavazhat, a Kutyafuttában Nap szervezői sátránál. A rendezvény végén összesítünk, és a legtöbb szavazatot begyűjtő fotót kihirdetjük, hogy átadhassuk a kreatív szabómesternek és kedvencének a több tízezer forint értékű nyereményt.

Ne vásárold, varrd Te meg!

Varrj, fotózz és küldd el nekünk kedvenced abban a cuki ruhában, amit te terveztél és varrtál neki! Szavazás a Kutyafuttában Napon, személyesen, eredményhirdetés április 18.-án 16 óra körül, a programok végén!

IV.Kutyafuttában Nap-2015.04.18 (esőnap, 04.25), újszegedi Erzsébet liget


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A hozzászólás szövegében az alábbi HTML kódok használhatók: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>