«

»

Idén is lesz ügyességi verseny!

Az ügyességi mellett, szépség- futó- és agility verseny is lesz!

A III. Kutyafuttában Napon is megkeressük a legszorgalmasabb gazdit és a legügyesebb kutyát. Az előző évektől eltérően, idén, két kategóriába soroljuk az ügyességi versenyre jelentkezőket, amatőrök és iskolázott kutyák. Várjuk azokat az ebeket, akik minden trükköt gazdijuktól, szakember segítsége nélkül tanultak meg. Azaz bár papírjuk nincs tudásukról, mégis megtanult trükkjeikkel el kápráztatnak másokat. Ők az amatőr ügyességi versenyre jelentkezzenek!

Azok a kutyusok, akik legalább egy kutyaiskolai tanfolyamot végig jártak, akiknek betanításához, a gazdi, szakembertől kapott segítséget, azok az iskolázott kutyák ügyességi versenyére jelentkezhetnek.

Ha a III. Kutyafuttában Napon a gazdi olyan előadást szeretne tartani a kutyájával, melynek egy részét iskolában tanulta, másik részét ő találta ki, internetről nézte stb, akkor is az iskolázott kutyák ügyességi versenyére kell jelentkeznie.

Az április 19.-ei Kutyafuttában Nap ügyességi versenyére, hamarosan a honlapon lehet előregisztrálni valamint a rendezvény helyszínén, az újszegedi Ligetben lehet jelentkezni a színpad melletti regisztrációs sátornál.

A nevezési díj: 250 ft

Nézd meg a korábbi Kutyafuttában Nap egyik versenyzőjét:

 


MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A hozzászólás szövegében az alábbi HTML kódok használhatók: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>