«

»

Kutyások figyelem! Gyertek Szegedre március 17.-én!

Kutyások, Szegeden a helyetek március 17.-én!

Az első hosszú hétvége az évben! Végre vége a télnek, kimozdulhatunk otthonról! Kutyánk már szinte kifogy az újabbnál újabb csíntevésekből, amit unalmában talált ki, a gazdi pedig ideje, hogy leadja azokat a felesleges plusz kilókat, amelyeket a fagyos téli napokon, tévénézés közben szedett fel!

Az Első Kutyafuttában Napra szeretettel várunk minden jól nevelt, oltási könyvvel rendelkező ebet, és minden kutyás társaságra vágyó gazdit!

A Kutyafuttában Nap programja:

/a változtatás jogát fenntartom/

10.00-10.30-gyülekező, regisztráció, az ügyességi versenyre és szépségversenyre a nevezéseket ekkor lehet érvényesíteni, a kutyák oltási könyvét bemutatni!

10.30-10.45-megnyitó, a nap rövid ismertetése a színpadon, a standokon megkezdődnek a kutyás játékok, versenyek, ajándékcsomagokért

10.45-11.00-Buksi Kisállatfarm kutyaiskola bemutatója (Mit tudnak az ovisok és mit a felnőttek?)

11.00-11.30 –Fogadj örökbe! Felvonulnak a Kutyafuttában Napon résztvevő Tappancs Állatvédő Alapítvány kutyusai! Előadás a Tappancs Állatvédő Alapítványról, örökbe fogadásról, helyes kutyatartásról

11.30-12.30 – helyszíni ügyességi verseny, eredményhirdetéssel lezárva, VÁRJUK A JELENTKEZŐKET!

Amíg a zsűri tanakszik a Kutyázók Baráti Társaság Szeged tart bemutatót

Az ügyességi verseny lényege: minden gazdinak 5 perce van, hogy megmutassa kutyája tudását! Ez bármilyen feladatsor bemutatása lehet! A gazdinak azt kell kiviteleznie, hogy miért büszke kutyájára! Azért, mert bárhonnan visszahozza a labdát, mert számtalan vezényszót ismer, mert felváltva pacsizik, mert tud kutyusával táncolni stb.? Ebben az öt percben bármit megmutathat kutyája tudásából a büszke gazdi, az ügyességi verseny résztvevőit zsűri bírálja majd el! A legjobbat ajándékcsomaggal jutalmazzuk!

A nevezéshez szükséges adatok: a kutya+ gazdája neve, a kutya fajtája, kan/szuka, életkora az ebnek, ivartalanítva van-e, van-e chipje, mi a feladat, amit bemutat, megjegyzésként írhat még pár mondatot, hogy mit vegyen pontozáskor még figyelembe a zsűri!

A nevezéseket várjuk a : kapcsolat@kutyafuttaban.hu e-mail címre, a versenynek nincs regisztrációs díja! A helyszínen a nevezéseket vissza kell igazolni!

időpont: 2012.03.17( szombat) 10.00-10.30

helyszín: Szeged, újszegedi Erzsébet Liget, Liszt Ferenc sétány

Amit feltétlenül magukkal kell hozniuk a gazdiknak, a kutyák oltási könyvét!!!

12.35-12.40-Butcher’s Totó eredményhirdetése, ajándék kiosztása

12.35-13.00-kutyakozmetikai tanácsadás, interaktív kérdezési lehetőséggel

13.00-13.20-Fogadj örökbe! Felvonulnak Futrinka Kutyavédő és Kutyás Szabadidősport Egyesület árva kutyusai

13.20-14.20-szépségverseny, eredményhirdetés a végén, VÁRJUK A JELENTKEZŐKET!!!

Amíg a zsűri tanakszik a Kutyázók Baráti Társaság Szeged tart bemutatót

A szépségverseny lényege: Egy kategóriában szerepel az összes kutyus, a gazdinak pórázzal, vagy anélkül fel kell vonulnia a zsűri előtt! A kutyának a tulajdonosa lába mellett kell haladnia, majd türelmesen pár másodpercre a „ kifutó” végén megállnia! A szépségverseny résztvevői szakértői zsűri bírálja majd el! A legszebbet ajándékcsomaggal jutalmazzák!

A nevezéshez szükséges adatok: a kutya+ gazdája neve, a kutya fajtája, kan/szuka, életkora az ebnek, ivartalanítva van-e, van-e chipje, hova valósi, megjegyzésként írhat még pár mondatot, hogy mit vegyen pontozáskor még figyelembe a zsűri!

A nevezéseket várjuk a : kapcsolat@kutyafuttaban.hu e-mail címre, a versenynek nincs regisztrációs díja! A helyszínen a nevezéseket vissza kell igazolni!

időpont: 2012.03.17( szombat) 10.00-10.30

helyszín: Szeged, újszegedi Erzsébet Liget, Liszt Ferenc sétány

Amit feltétlenül magukkal kell hozniuk a gazdiknak, a kutyák oltási könyvét!!!

14.20-14.40-kutyapszichológiai előadás, melynek végén a gazdik kérdezhetnek, segítséget kérhetnek (előadó: Mayer Yvette)

14.40-14.50- Butcher’s Totó eredményhirdetése, ajándék kiosztása

14.50-15.10-Buksi kutyaiskola bemutatója (Hova lehet fejlődni, ha kutyaiskolába járunk?)

15.10-15.40-A PULI  (előadó: Tari József)

15.40-16.05- sportolási lehetőségek kutyákkal, frizbi bemutató

16.05-16.10-Butcher’s Totó eredményhirdetése, ajándék kiosztása

16.10-16.40-állatorvosi tanácsadás, az előadás végén kérdezhetnek a résztvevők

16.40-17.30- A www.kutyafuttaban.hu-n meghirdetett legjobb és a legrosszabb kutya eredményhirdetése, díjátadása a szponzorokkal együtt

Állandó programok 10.00-17.30-ig

ingyen karomvágás, kutyáknak kóstoltatás, kutyapszichológiai tanácsadás, kutyakozmetikai bemutató, tanácsadás a kutya étkeztetéséhez, kérdezni lehet állatorvostól, kutyás totó játék ajándékokért, gyermekprogramok, kvíz tesztek jutalmakért, kutyasimogató, gyűjtés a Tappancs Állatvédő Alapítvány és a Futrinka Utcai kutyusok a javára, tanácsadás hogyan iskoláztassuk ebünket, gyakorlati bemutatók, Butcher’s Kutyajó Játék, amely egy táblás játék formájába illesztett kvíz. A játékosok dobókockával léphetnek, az egyes mezők pedig különböző típusú kérdéseket rejtenek. Egy kiemelt kérdéscsoport a Butcher’s-szel kapcsolatos kérdéseket tartalmaz, a többi pedig valamilyen módon kötődik a kutyákhoz. Egy-egy játékban 2-6 fős csapatok vehetnek részt, egyszerre max. 6 csapat (gyerekek, szülők vegyesen. A játékban résztvevők a jó válaszokért zsetonokat nyernek, amit a játék végén ajándékokra lehet beváltani, így mindenki kap valamit, aki játszik. A Butcher’s Kutyajó játék témakörei: Butcher’s Pet Care-rel és termékeivel kapcsolatos kérdések, kutyás mesékkel kapcsolatos kérdések, kutyás rekordokkal kapcsolatos kérdések, kutyafajtákra vonatkozó kérdések

Szponzorok:

Szponzorok

KUTYA SZÁLLÁS:

Ha nem vagy szegedi, íme, egy tipp, hol éjszakázzon négylábú kedvenced!

Most 30%-kal olcsóbban a Kutyafuttában Napra érkezőknek!

http://www.kisallatfarm.hu/

A Buksi Kisállatfarm vendége!

Nem kell mást tenned, mint időben felhívni Szűcs Imrét, a Buksi Kisállatfarm tulajdonosát!

Szűcs Imre, a Buksi Kisállatfarm tulajdonosa

Elmondani, hogy a Kutyafuttában Napra érkezel, és szállást kérni kedvencednek! Így nyugodt lehetsz, ha a nagy kutyás nap után szívesen lennél picit egyedül, vagy a Pároddal, kétlábú barátokkal, beülnél egy étterembe, megnéznél egy színházi előadást, vagy megtekintenéd a helyi látványosságokat, szórakozási lehetőségeket, fürdőket, kutyusod jó helyen lesz és a legjobb ételt kapja!

Ha a szemednek hiszel és nem nekem, íme, a vendégkönyvük:

http://www.kisallatfarm.hu/html/ven.htm

A Buksi Kisállatfarm vendége


3 comments

 1. Kónya Annamária

  Közkívánatra szeretnénk, hogy a cikkben és a helyszínen minél több és feltűnőbb felhívás legyen megtalálható a kutya kaki összeszedésére vonatkozólag. Köszönjük

  1. Putnik-Mayer Yvette

   Ezt én a helyszínen szeretném majd jobban nyomatékosítani, sőt készülök kutyakaki zacsikkal is, biztos, ami biztos! Köszönöm a meglátást és, hogy Te figyelsz rá!

   1. Baset

    Hol tartanak most a turne9val?Van egy olaldsf3 Koncertek cedmű doboz, ahol a kf6vetkező turne9 de1tumok vannak, illetve ha a koncertek menfcpontban a 2011-re kattintasz, akkor le1thatod az f6ssze turne9 de1tumot.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A hozzászólás szövegében az alábbi HTML kódok használhatók: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>