«

»

Már a finisben a játék! /kulisszatitkok/

Már csak 8 napig lehet jelentkezni a legjobb/legrosszabb kutya címre!

Pár napjuk van már csak a gazdiknak, hogy nevezzék kutyusukat az ország legjobbjának vagy a legrosszabbjának! Február elsejétől összesen 20 kutyus nevezett, van köztük fajtiszta és keverék is, kistermetű és óriás, okos és bűbájosan butácska, sportos versenyző és házi tündér, újonc és profi egyaránt! A szavazás titkos! Így csak annyit árulhatok el, hogy összesen 1198 szavazat érkezett február 24.-éig, ebből 305-en nem igazolták még vissza voksukat, az általuk megadott e-mail címen! Négy helyen holtverseny alakult ki, ebből egy dobogós helyre is többen pályáznak! Új kutyusok jelentkezését  március elsejéig (éjfélig) várjuk! Szavazni a legjobb és legrosszabb kutyákra március 15.-éig (éjfélig) lehet! Így az utolsó pillanatban beérkező nevezőnek is lesz esélye, maximum 15 napja, hogy szavazatokat gyűjtsön!

A március 2.-a után beérkezett nevezéseket, beküldött hozzászólásokat, fényképeket, videókat már nem tudjuk figyelembe venni! Csak és kizárólag a szavazatokat figyeljük ekkor! A verseny lezárása után, és a szegedi díjátadót követően, a játék végeredményét a www.kutyafuttaban.hu-n nyilvánosságra hozzuk! Bárki megnézheti, hogy kutyusa milyen arányban, pontosan hány voksot kapott!

Az Első Kutyafuttában Napot együtt élvezhetitek!

Minden kutyust, aki részt vett a játékban ajándékokkal várunk 2012. március. 17.-én, szombaton, Szegeden, a Liszt Ferenc sétányon (újszegedi Liget)! Amennyiben a fagyos téli időszak elhúzódik, április 7.-én tartjuk meg!

Ekkor rendezzük ugyanis meg az Első Kutyafuttában Napot! Íme, a részletes programja:

/a változtatás jogát fenntartom/

10.00-10.30-gyülekező, regisztráció, nevezés a helyszíni ügyességi versenyre, szépségversenyre

10.30-10.45-megnyitó, a nap rövid ismertetése

10.45-11.00-Buksi Kisállatfarm kutyaiskola bemutatója (Mit tudnak az ovisok és mit a felnőttek?)

11.00-11.30 –kutyapszichológiai előadás, kutyanevelési tanácsadás, melynek végén a gazdik kérdezhetnek, segítséget kérhetnek (előadó: Mayer Yvette)

11.30-12.30 – helyszíni ügyességi verseny, eredményhirdetéssel lezárva

Lényege: minden gazdinak 5 perce van, hogy megmutassa kutyája tudását! Ez bármilyen feladatsor bemutatása lehet! A gazdinak azt kell kiviteleznie, hogy miért büszke kutyájára! Azért, mert bárhonnan visszahozza a labdát, mert számtalan vezényszót ismer, mert felváltva pacsizik, mert tud kutyusával táncolni stb.? Ebben az öt percben bármit megmutathat kutyája tudásából a büszke gazdi, az ügyességi verseny résztvevőit zsűri bírálja majd el! A legjobbat ajándékcsomaggal jutalmazzuk!

A nevezéseket várjuk: kapcsolat@kutyafuttaban.hu e-mail címre, a versenynek nincs regisztrációs díja! A helyszínen a nevezést vissza kell igazolni!

12.30-13.00-kutyakozmetikai tanácsadás, interaktív kérdezési lehetőséggel

13.00-13.20-kutya divatbemutató

13.20-14.20-szépségverseny, eredményhirdetés a végén

Lényege: Egy kategóriában szerepel az összes kutyus, a gazdinak pórázzal, vagy anélkül fel kell vonulnia a zsűri előtt! A kutyának a tulajdonosa lába mellett kell haladnia, majd türelmesen pár másodpercre a „ kifutó” végén megállnia! A szépségverseny résztvevői szakértői zsűri bírálja majd el! A legszebbet ajándékcsomaggal jutalmazzák!

A nevezéseket várjuk: kapcsolat@kutyafuttaban.hu e-mail címre, a versenynek nincs regisztrációs díja! A helyszínen a nevezést vissza kell igazolni!

14.20-14.50-előadás a helyes táplálkozásról+interaktív, kérdezési lehetőség, (előadó: a BUTCHER’S, brit állateledel márka szakembere)

14.50-15.10-Buksi kutyaiskola bemutatója (Hova lehet fejlődni, ha kutyaiskolába járunk?)

15.10-15.40-magyar kutya bemutató (előadó: Tari József)

15.40-16.30- Fogadj örökbe! Felvonulnak a Tappancs Állatvédő Alapítvány védencei valamint megtudhatjuk mi a módja az örökbe fogadásnak!

16.30-17.00-állatorvosi tanácsok, kérdezési lehetőséggel a végén

17.00-17.30- A legjobb és a legrosszabb kutya eredményhirdetése, díjátadása a szponzorokkal együtt

Állandó programok 10.00-17.30-ig

(kutyanevelési és állatorvosi tanácsadás, kutyakozmetikai és kutyaruhák bemutatója, tanácsadás a kutya étkeztetéséhez, gyűjtés a Tappancs Állatvédő Alapítvány kutyusainak a javára, hogyan iskoláztassuk ebünket, mit és hol érdemes Szegeden megnézni, kutyasimogató, gyerekprogramok, kvíz tesztek ajándékokért)

Szponzorok:

Szponzorok

Burcher's Pet Care inCero Forrás Hotel kisallatfarm.hu Szeged Városkép Kft. Napfényfürdő Aquaplis Szeged

 Bővebben a játékról: Játssz és nyerj!


1 comment

  1. Berta Erika

    Most 0- +6 fokot mondanak március 17-re (ez persze még bőven változhat!). De ez fagyosnak számít? Ha áprilisra átteszitek, ott leszünk mi is 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A hozzászólás szövegében az alábbi HTML kódok használhatók: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>