«

»

Játssz és nyerj!

Ha megkérdezik tőlem, kiknek ajánlanék kutyát? Biztos az lenne rá az első válaszom, hogy azoknak, akik egyedül érzik magukat! Miért? Mert egy kutya mindenben benne van! Egy kutya azért él, hogy törődjenek vele, és annak él, aki foglalkozik vele. Soha nem mondja, hogy „most nincs kedvem sétálni”, épp megy a sorozatom a  tv-ben”, vagy „nem megyek ki, mert esik a hó!” Egy igazi ebre mindig, minden helyzetben lehet számítani! A kérdés csak az, hogy a gazdi ezt kihasználja-e, él-e a kutya adta lehetőséggel? A Szabadidő a kutyával (szerző: Karin Wimmer-Kieckbusch) című könyvben csaknem 100 olyan program szerepel, amit házi kedvencünkkel együtt végezhetünk el. Ilyenek szerepelnek közte, mint az egyre népszerűbb agility, vagy a kutya kerékpárral vezetése(bikebjöring), a flyball (repülőlabda játékok), harci kiképzés, szánhúzás stb.

Sok esetben a gazdi mindig ugyanazon a területen belül sétáltatja kedvencét, így az eb folyton ugyanazokat a szagokat érzi, ugyanazon a sarkon fordul be, ugyanazokkal a kutyákkal találkozik. Erre a szokványos programra pedig nemcsak négylábú társunk, de mi magunk is hamar ráununk. Mit teszünk ilyenkor? Ahelyett, hogy másfelé vennénk az irányt, vagy több időt áldoznánk kutyánkra, rövidítünk a sétán, hogy minél hamarabb véget érjenek az unalmas percek.

Csak labda legyen, a világ végéről is visszahoznák a kutyák!

Bikebjöring, azaz a kutya kerékpáron vezetése!

Ha jártál már kutyaiskolában, vagy kiállításon, vagy akár terelő táborban, jól tudod, hogy nincs annál felemelőbb érzés, amikor mindketten jól érzitek magatokat, új barátokra leltek, pillanatok alatt múlnak el hosszú órák. A közös programokkal szorosabb lesz a kötelék gazda és kutya között, ráadásul olyan társaságba kerülhettek, ahol hasonlóak az értékrendek, legalábbis a kutya fontossági sorrendjét illetően.

Íme, egy jó tanács, hogyan dobd fel a hideg téli napjaitokat!

Nevezd be kutyusod egy versenyre, amelyen 100 000 forintos ajándékcsomagot is nyerhettek! Nem kell mást tenned, mint megindokolni szerinted miért lehet a Te kutyád az ország legjobb, vagy akár a legrosszabb négylábúja, küldj róla fotót vagy felvételt! (a játék részletes leírása a cikk alján szerepel)

A verseny díjátadóján egy egész napos kutyás rendezvénnyel kényeztetjük kedvenceinket! 2012.03.17.-én az újszegedi Ligetben 10 órától 17.30-ig, olyan közös programokkal várunk, mint a Buksi Kisállatfarm kutyaiskolájának bemutatója, olyan kutyás sport lehetőségek, amit Szegeden még nem láthattál, ügyességi- és szépségverseny, állatorvosi és kutyakozmetikusi tanácsok, előadás a helyes táplálkozásról stb.

Egy biztos a kutya-gazdi kapcsolaton csak és kizárólag a Te tudsz változtatni! Tedd meg az első lépést ahhoz, hogy a kutyatartás élmény legyen, nem pedig megszokás maradjon!

JÁTÉK

(A változtatás jogát fenntartom)

2012. február elsejétől indul egy nyereményjáték a www.kutyafuttaban.hu honlapon „ A legjobb kutya” és „A legrosszabb kutya” címmel. A játék lényege, hogy meg kell indokolni pár sorban, hogy miért a Te kedvenced a világ legjobb vagy akár a legrosszabb kutyája. Tölts fel fotót róla vagy akár videót a kedvencedről. Ezeket küldd a jatek@kutyafuttaban.hu e-mail címre!

A nyereményjáték időtartama:

A verseny 2012. február elsejétől- március 1-ig tart. A később beküldött hozzászólásokat, fényképeket, videókat nem vesszük figyelembe!

A játék résztvevői:

A játékban bárki részt vehet, aki 18. életévét betöltötte és Magyarországon tartózkodási- vagy lakóhellyel rendelkezik, valamint a www.kutyafuttaban.hu honlapon regisztrált és ezáltal megadta e-mail címét!

A nyereményjáték “helyszíne”: www.kutyafuttaban.hu

A díjkiosztó helyszíne: Szeged, Liszt Ferenc sétány ( Újszegedi Liget füves tisztása előtti gyalogosút)

A díjkiosztó ideje: 2012.03.17, 10.00-17.30

A játék menete:

1. Írj pár sort kedvencedről, amelyben megindokolod, miért a Te kutyád a legjobb vagy a legrosszabb!

2. Tölts fel az írásod mellé fotót vagy videót kedvencedről! Ezt a jatek@kutyafuttaban.hu e-mail címre küldd át az írással együtt. Egy kép / fotó elegendő! A videót a youtube-ra tölts fel, és küldd át a szerkesztőnek a linkjét. A videó nem kötelező, csak kiegészíti a nevezést, ami elmaradhatatlan a játékban való részvételhez az a szöveges indokolás! Mindez 24 órán belül felkerül a www.kutyafuttaban.hu honlap, játék részébe. Ne feledd megírni a levélben a neved és telefonszámod, továbbá a kutyusod nevétfajtáját!

3. Kérd meg barátaidat és ismerőseidet, hogy szavazzanak, akár “like”-olják a versenyt, és szóljanak hozzá a fotódhoz, videódhoz, az írásodhoz a honlapunkon!

Fontos szabály, hogy egy személy több kutyát is nevezhet! Azonban egy ember csak egyszer szavazhat!

A díjakat megosztva adjuk ki, az összesen négy darab nyertesnek valamint kutyáiknak!

A nyeremény:

Első helyezett:

–         kétszemélyes, félpanziós hétvége   a szegedi Hunguest Hotel Forrás**** Gyógy-és Wellness Szállodában

–         20 darab Butcher’s 400 grammos konzerv és 10 darab 3 kg-os Butcher’s szárazeledel, a Butcher’s Pet Care  felajánlásával

–         Családi belépő a szegedi Napfényfürdő Aquapolisba

–        Bérlet a Buksi Kisállatfarm kutyaiskolájába ( http://www.kisallatfarm.hu/html/szol.htm#kikepzes)

–         10 000 forint értékű vásárlási utalvány, amely felhasználható az inCero Galériában, Szeged, Petőfi S. sgt. 53.

–      Kutyafuttában.hu ajándékcsomag

Második helyezett:

–         10 darab Butcher’s 400 grammos konzerv és 5 darab 3 kg-os Butcher’s szárazeledel, a Butcher’s Pet Care felajánlásával

–         Családi belépő a szegedi Napfényfürdő Aquapolisba

–        Bérlet a Buksi Kisállatfarm kutyaiskolájába ( http://www.kisallatfarm.hu/html/szol.htm#kikepzes)

–         5 000 forint értékű vásárlási utalvány,amely levásárolható az inCero Galériában, Szeged, Petőfi S. sgt. 53.

–      Kutyafuttában.hu ajándékcsomag

Harmadik helyezett:

–         8 darab Butcher’s 400 grammos konzerv és 4 darab 3 kg-os Butcher’s szárazeledel, a Butcher’s Pet Care felajánlásával

–         Családi belépő a szegedi Napfényfürdő Aquapolisba

–         Bérlet a Buksi Kisállatfarm kutyaiskolájába ( http://www.kisallatfarm.hu/html/szol.htm#kikepzes)

–         5 000 forint értékű vásárlási utalvány, amely levásárolható az inCero Galériában, Szeged, Petőfi S. sgt. 53.

–      Kutyafuttában.hu ajándékcsomag

Szakmai különdíj:

–         10 darab Butcher’s 400 grammos konzerv és 5 darab 3 kg-os Butcher’s szárazeledel, a Butcher’s Pet Care felajánlásával

–         Családi belépő a szegedi Napfényfürdő Aquapolisba

–        Ingyenes kutyapszichológiai kezelés

–        Bérlet a Buksi Kisállatfarm kutyaiskolájába ( http://www.kisallatfarm.hu/html/szol.htm#kikepzes)

–         5 000 forint értékű vásárlási utalvány, amely levásárolható az inCero Galériában, Szeged, Petőfi S. sgt. 53.

–      Kutyafuttában.hu ajándékcsomag

Aki a legtöbb szavazatot kapja, az nyer, ő viheti haza az első helyezettnek járó 100 000 forint értékű ajándékcsomagot! Arányosan, a második legtöbb szavazatot gyűjtött kutyus és gazdája lesz a második helyezett, valamint a harmadik legtöbb szavazatot kapott kutyus és gazdája, a harmadik a versenyben. A szakmai különdíj a szavazatoktól független, sorsáról a játék és a rendezvény főszervezője, Mayer Yvette dönt.

A www.kutyafuttaban.hu oldalra feltöltött fényképek és hozzászólások tartalmáért kizárólag a résztvevő vállal felelősséget. A szervező fenntartja a jogot, hogy kizárjon minden olyan résztvevőt és töröljön minden olyan tartalmat, amely sérti a közerkölcsöt (sértő, rágalmazó vagy obszcén). A törlésre kerülő tartalom mellett a feltöltő automatikusan kizárásra kerül a versenyből is.

A résztvevő elfogadja a játék fentiekben ismertetett szabályzatát a játékra való jelentkezéssel, valamint a www.kutyafuttaban.hu honlapra történő tartalom feltöltésével.

A szervező fenntartja a jogot, hogy kiegészítse, illetve megváltoztassa a részvételi szabályokat, melyek az online közzétevés után lépnek érvénybe.

További információkat és bővebb felvilágosítást a kapcsolat@kutyafuttaban.hu címen lehet kérni.

Az indoklás nélküli kizárás jogát és a verseny teljes beszüntetését fenntartjuk, különös tekintettel arra az esetre, amennyiben kiderül, hogy a szavazás jogtalan eszközökkel manipulálásra kerül!

Jó szórakozást és sok sikert a játékhoz!

Mayer Yvette – kutyapszichológus

Szponzorok:

Szponzorok


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A hozzászólás szövegében az alábbi HTML kódok használhatók: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>