«

»

Feszültségek

Éreztünk már olyat, hogy beléptünk egy terembe és tapintható volt a feszültség ott az emberek között? Vagy, hogy a piacon a sorban állva, mintha valaki nézne minket? Majd mikor körbetekintünk, beigazolódik, hogy bámulnak ránk. Megrázott már minket az áram, amikor levettük a pulóverünket vagy csak egy másik emberhez értünk?

Az emberek, az élőlények elektromos árammal vannak feltöltődve, ezt hívom én energiaszintnek. Valójában azon 53 érzékelési szint közül, amellyel az állatok és az emberek rendelkeznek, ez a legerősebb. Ezt érzik meg legjobban az emberek és a kutyák is. Legtöbbször közel se kell mennie az egyik állatnak a másikhoz, ahhoz, hogy tudja negatív vagy pozitív energia sugárzik-e belőle, azaz agresszívan reagálna, ha közeledne hozzá, vagy barátságosan? Emiatt nem tudjuk becsapni az állatokat. Hiába mosolygunk rá és mondjuk kutyusunknak, hogy csodálatos napunk volt, ha előtte 5 perce még az irodai wc-ben sírtunk. Az állatok hihetetlen kifinomult módon érzékelik, hogy ki milyen energiaszinten, ki milyen hangulatban, lelkiállapotban van.

Bennünk emberekben is meg van tehát ez a készség, csak sok esetben elnyomjuk. ilyen például a női intuíció. Arra is képes a gyengébbik nem, hogy rájöjjön férjük igazat mond vagy sem, sőt a megérzések abban is segítenek, hogy ha közeli batárunkkal, rokonunkkal történik valami rossz, azt mi átérezzük valami furcsa bizsergéssel. Sok esetben mégsem akarjuk ezt átélni, megérezni, ezért megnyugtatjuk magunkat, hogy „áh csak az idegeink játszanak velünk, úgy se történhet semmi rossz!” Nos ilyenkor nyomjuk el azt az érzésünket, ami az egyik legtöbbet jelentené számunkra a túlélésben, a másik ember, állat kiismerésében. Ha ezt a képességünket, készségünket elnyomás helyett, fejlesztenénk még csodákra is képesek volnánk. Milyen kár, hogy sok ember csak és kizárólag abban hisz amit lát, és nem a csodákban!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A hozzászólás szövegében az alábbi HTML kódok használhatók: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>